Au explodat vanzarile de masini noi cu GPL in Franta! Dupa diesel nu vine masina electrica ci pe GPL

pret gpl germania, pret gpl romania 2021, probleme pret gpl cartel, pret facut pe genunchi gpl, cum se face pretul la gpl?, cartle petrom omv rompetrol lukpoil mol romania, pret gpl mare romaniaPiata auto din Franta a intregistrat o crestre cu 450% a vanzarilor de masini cu GPL din fabrica, crestere comparata cu anul 2019.

Vedetele sunt Dacia si Renault care au renuntat la motorul diesel 1.5 BlueDCI in favoarea motorizarii pe GPL 1.0 TCe de 100 CP.

gpl bate masina electrica, vanzari in crestere gpl, pret gpl 2021, gpl vs diesel, tomasetto stag 2021, oferta monteaza gpl 2021, unde montez gpl 2021, pret logan gpl tomasetto

Acum, clientii au inteles ca singura solutie pentru inlocurea motorizarii diesel este cea pe GPL pentru ca 1 litru de motorina costa 1.3 euro in timp ce un litru de GPL costa doar 0.55 centi.

Fanii masinilor electrice mai trebuie sa astepte catriva ani cel putin in Franta pentru ca reteaua de chargere este mica, costul real cu incarcarea unei masini electrice este  mare iar pretul de achizitie depaseste in medie 35.000 euro pentru o masina electrica cu autonomie de peste 250 km.

Asadar, daca tinem cont de acest trend si pe piata din Romania trebuie sa ne asteptam la o crestere a vanzarilor de masini pe GPL, insa si conversii pe GPL Tomasetto STAG.

gpl bate masina electrica, vanzari in crestere gpl, pret gpl 2021, gpl vs diesel, tomasetto stag 2021, oferta monteaza gpl 2021, unde montez gpl 2021, pret logan gpl tomasetto

Romanii nu au banii celor din Europa de Vest, iar pretul unui litri de GPL in Romania este de 2.55, in timp ce motorina si benzina au preturi de peste 5.30. Si ne asteptam in primavara la o noua crestere a preturilor pentru combustibili in Romania.

Pana atunci, daca conduci o masina pe benzina Euro 2-6 poti oricand sa o treci pe GPL pentru ca 1 plin de gaz costa doar 100 de lei si poti merge cu el chiar si 400 de km fara probleme!

gpl vs electric, masini pe gpl vs electrice, probleme masini electrice, cost alimentare curent masina electrica, opel ampera gpl, gpl tomasetto stag 2021, oferta montaj gpl 2021, consum gpl opel ampera, consum gpl real masina electrica, opel ampera pe gpl, monteaza gpl tomasetto stag, unde montez gpl?

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:

gpl vs benzina, pret gpl 2021, emisii motor gpl, pret tomasetto 2021, supapte gpl tomasetto, consum gpl 2021, gpl mai bun decat electric, statii de incarcare gpl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.