De ce este bine sa rulezi pe GPL in plina pandemie COVID19! Avantajele reale al motorului pe GPL

Deja ne aflam de patru luni intr-o situatie economica incerta, insa singurul lucru constant este ca pretul unui litru de GPL a ramas cel mai mic.

avantaje gpl, putere motor gpl vs benzina, pret gpl tomasetto 2020, oferta gpl tomasetto 2020, reducere costuri 50% gpl, cel mai bun gpl bucuresti, consum gaz bucuresti, gpl tomasetto sector 6, instalatii gpl bucuresti, pret stag 2020

Adica chiar si in plina pandemie cea mai economica masina din Romania este cea care ruleaza pe GPL, 1 litru de gaz fiind acum de 2.2 llei in Romania.

COSTURI MICI LA CARBURANT

Prețul unui litru de GPL a fost întotdeauna la jumătatea prețului benzinei datorita faptului ca este un carburant de viitor, ecologic, iar prețul final de vânzare la stațiile de alimentare este cu accize reduse. Consumul de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decât consumul de benzina, ceea ce duce la o economie reala de aproximativ 40-45%.

instalatia Tomasetto STAG 2019, oferta instalatia Tomasetto STAG , pret instalatia Tomasetto STAG , discount instalatia Tomasetto STAG , service instalatia Tomasetto STAG , consum instalatia Tomasetto STAG , pret revizie instalatia Tomasetto STAG , oferta tomasetto stag4qbox

Conform directivei EC/2003/30 a Consiliului European, 20% din parcul auto din Europa trebuie sa funcționeze cu combustibili alternativi, pana in anul 2020. In Romania cel mai ușor de implementat este GPL-ul pentru ca exista deja o infrastructura cu peste 1200 stații GPL.

avantaje gpl, putere motor gpl vs benzina, pret gpl tomasetto 2020, oferta gpl tomasetto 2020, reducere costuri 50% gpl, cel mai bun gpl bucuresti, consum gaz bucuresti, gpl tomasetto sector 6, instalatii gpl bucuresti, pret stag 2020

CARBURANT ECOLOGIC

Pentru ca folosește un carburant fără sulf, benzen, plumb, sau alte substanțe cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizându-se un amestec carburant omogen si o ardere îmbunătățita fără depuneri de calamina si hidrocarburi. Astfel emisiile de CO2 sunt substanțial mai reduse decât in cazul benzinei si motorinei.

PERFORMANTELE MOTORULUI RAMAN ACELEASI

Sistemele de combustibil alternativ au evoluat foarte mult in ultima perioada, si pot echipa orice tip de motor de la non euro pana la Euro6. Datorita electronicii performante marca STAG care preia date de la calculatorul mașinii, le prelucrează si apoi reda in funcționarea pe GPL timpii de injecție optimi astfel încât autoturismul sa funcționeze la fel ca si pe benzina.

Gazul petrolier lichefiat ajunge in galeria de admisie in stare de vapori la fel ca si benzina. Datorita sistemului Secvențial pornirea se realizează întotdeauna pe benzina (sistemul original al autoturismului) timp in care funcționarea motorului este verificata pentru a putea comuta in condiții de siguranța la funcționarea pe GPL.

Comutarea se realizează doar in cazul in care temperatura motorului ajunge la valoarea unei funcționari corespunzătoare cu GPL.

CONFORTUL PASAGERULUI ESTE ACELASI

CITESTE MAI MULTE AICI!

Skoda Scala 1.5 MPI G-Tec 2020, pret tomasettoi Skoda Scala 1.5 MPI G-Tec 2020, gpl Skoda Scala 1.5 MPI G-Tec 2020, inforamtii Skoda Scala 1.5 MPI G-Tec 2020, pret romania Skoda Scala 1.5 MPI G-Tec 2020, monteaza gpl Skoda Scala 1.5 MPI G-Tec 2020, consum Skoda Scala 1.5 MPI G-Tec 2020

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

One thought on “De ce este bine sa rulezi pe GPL in plina pandemie COVID19! Avantajele reale al motorului pe GPL

  1. Pingback: Alimentarea masinilor electrice GRATUIT dispare din Romania! Masinile pe GPL raman in continuare cele mai economice |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.