De ce nu este bine sa-ti cumperi instalatii GPL din magazinele supermarket sau din magazinele online!

In ultimii ani foarte multi clienti au merg in magazinele de instalatii precum Dedema sau de produse de mancare precum REAL sa-si cumpere instalatii de GPL pentru masina personala.

Ei bine cand vrei sa-ti cumperi o instalatie de GPL din aceste magazine trebuie sa cunosti faptul ca cei care vand WC-uri sau paine nu prea se pricep la instalatii de GPL.

gpl emag, instalatii gpl dedeman, instalatii gpl supermarket, instalatii gpl online, configurator gpl online, pret instalatie gpl online, cum alegem instalatia gpl 2018, probleme vanzari instalatii gpl online, catalog instalatii gpl online, lista preturi gpl tomasetto, preturi gpl tomasetto, emag gpl fratelli, emag gpl autogazgpl, emag instalatii gpl

Ei scot de sub tejghea un catalog al diferitelor companii importatoare unde cauta sa vada daca gasesc masina ta, si daca o gasesc primesti un pret  de achizitie mult mai mare decat cel gasit in unitatiile service care fac montajul.

De fapt tu faci plata la aceste supermarket-uri si primesti o progrmare intr-un service din orasul tau fara ca tu sa cunosti cine face cu adevarat montajul si care este pretul real al instalatiei pentru masina ta.

Foarte multi clienti au platit la aceste magazine ca apoi sa se prezinte la anumite unitati service si sa primeasca un pret mai mare pentru ca doamna de la supermarket nu stie sa faca diferenta intre 80 de kw sau 180 de kw. In situatia respectiva multi clienti au ales sa nu mai monteze gpl pentru ca pretul real era mult mai mare.

omologare rar gpl, omologare rar gpl bucuresti, probleme masini sh omologare rar gpl, butelie expirata rar, kit butelie spate gpl, respingere rar gpl, respingere omologare rar gpl, abtibilde gpl vizita rar, termen omologare rar gpl, tomasetto rar omologare, probleme omologare gpl rar

Mai nou vedem ca se vand instalatii GPL si online la multi comercianti de renume precum eMag, instalatii care sunt amestecate una cu alta si care au preturi incredibil de mici la prima vedere.

Un exemplu clar sunt instalatiile care costa sub 2.000 de lei cu tot cu montaj, in realitate in Romania sub 2100 lei nu prea poti sa-ti montezi cu adevarat o instalatie Tomasetto originala cu 3 ani garantie fara limita de km.

Atentie la instalatiile cu nume italiene care in realitate nu prea sunt italiene!

gpl emag, instalatii gpl dedeman, instalatii gpl supermarket, instalatii gpl online, configurator gpl online, pret instalatie gpl online, cum alegem instalatia gpl 2018, probleme vanzari instalatii gpl online, catalog instalatii gpl online, lista preturi gpl tomasetto, preturi gpl tomasetto, emag gpl fratelli, emag gpl autogazgpl, emag instalatii gpl

Pe scurt in magazinele de haine sau de mancare sau pe cele online nu prea exista CONSULTANTA pentru clienti! Adica nu exista nici o persoana care sa-i spuna clientului ca pretul pentru o instalatie dedicata Logan 1.4 MPI de 75 CP nu are cum sa fie mai scumpa decat pentru un BMW E46 de 143 de CP!

Sau ca instalatiile de GPL se configureaza in functie de puterea motorului, de tipul caroseriei si de randamentul instalatiei in functionarea masinii. 

Pretul cel mai mic inseamna de cele mai multe ori nu cea mai buna alegere!

 

 

vw tomasetto stag, instalatie de gaz vw, cea mai buna instalatie gpl 2017, service gpl tomasetto stag, 3 ani garantie tomasetto, pret discount tomasetto stag, stag 4 gnext , stag 4 qbox 3 ani garantie, stag 200 gofast 3 ani garantie, butelie toroidala cadou, service gpl sector 6, stag vs zenit, stag vs brc, stag vs landirenzo, stag vs lpggas

 

foto: Google images si emag

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.