Volkswagen Group Logistics cumpara prima sa nava de transport auto care merge 100% pe GPL

Germanii de la Volkswagen Group Logistics au anuntat ca au platit un contract in care acestia doresc sa-si cumpere o noua nava de transport automobile.

Volkswagen Group Logistic lng, Volkswagen Group Logistic gpl vapor, vapor pe gpl, nava oceanica pe gpl, motor vapor pe gpl, wartzilla gpl, tomasetto gpl romania, service gpl bucuresti

Aceasta are o forma similara cu cele din prezent insa noul vas Volkswagen Group Logistics are o propulsie care functioneaza pe GPL.

Sistemul GPL pentru navele oceanice aduce mari avantaje la capitolul costuri de utilizare insa si la capitolul emisii de noxe, un vapor cu propulsie GPL avand in medie cu pana la 40% mai putine emisii decat unul diesel.

Volkswagen Group Logistic lng, Volkswagen Group Logistic gpl vapor, vapor pe gpl, nava oceanica pe gpl, motor vapor pe gpl, wartzilla gpl, tomasetto gpl romania, service gpl bucuresti

Noua nava va avea motorizari extrem de puternice pentru a atinge o viteza mare de croaziera, iar sistemul GPL are doua rezevoare cilindrice de cateva sute de tone capacitate pentru o autonomie mare.

Motorul navei este unul clasic V16 de 126 tone care dezvolta o putere maxima de 15.000 de CP! Anual acest motor urmeaza sa aduca beneficii de 900.000 de dolari in utilizare fata de un motor diesel clasic!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.