RECORD- In timp ce benzina si motorina se scumpesc GPL-ul se ieftineste

pret benzina, pret motorina, pret gpl, benzina ieftina mai 2015, motorina ieftina mai 2015, de unde alimentez, creste pretul benzinei, legea concurentei, caracatita petrolistilor, probleme petrom, probleme omv, probleme mov, probleme lukpoil, probleme rompetrolTacit majoritatea comerciantilor de combustibil au crescut considerabil pretul benzinei.

Acum inainte de sarbatoarea legala de 1 mai toti cei care vand benzina si motorina afiseaza un pret foarte mare in comparatie cu cel al lunilor precedente.

Este pentru prima data cand pretul benzinei calitatea 95 a crescut peste cel al motorinei, lucru care aduce din nou in prim plan faptul ca cei care vand combustibili au inteles mersul pietei auto ( vanzari mai mari de masini pe motorina) si au crescut pretul benzinei.

gpl 3 ani garantie, instalatie gpl 3 ani garantie, cea mai mare garantie gpl, instalatii gpl 3 ani garantie, 36 luni garantie gpl, cea mai buna instalatie gpl, cea mai fiabila instalatie gpl, cea mai ieftina instalatie gpl, montaj gratuit gpl, consultanta gpl gratuita, instalatii italiene gpl, montaj gratis, butelie toroidala gratuita

Aceasta lovitura se da nu transportatorilor pentru ca acestia folosesc flote pe motorina, ci soferilor care merg cu masina personala care de cele mai multe ori este pe benzina.

Mai mult aceasta crestere tacita a pretului benzinei se face cu cateva zile inainte de sarbatoarea legala 1 mai cand toti stim ca aproximativ toate masinile pe benzina pornesc la drum.

Surpiza cea mai mare vine din partea celor care utilizeaza drept combustibil GPL-ul, acesta costand acum cu pana la 20 de bani mai putin decat in urma cu doua luni.

Mai mult decat atat acciza pentru benzina a scazut cu 0.12% fata de aceeasi perioada a anului trecut iar pretul a crescut artificial pentru soferi.

STATISTICI OFICIALE:

Pret benzina 95 Romania: 1.305 euro sau 5.75 lei/litru

Pret motorina standard: 1.296 euro sau 5.71 lei/litru

Pret GPL Romania: 0.610 euro centi sau 2.69 lei/litru

Monteaza GPL cu discount AICI!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.