Vezi de ce masinile pe benzina/diesel sunt mai putin sigure decat cele cu GPL

Americanii de la Jeep trebuie sa plateasca suma de 138 milioane de euro unei familii care si-a pierdut copilul de 4 ani.

Judecatorul american care a preluat cazul a stabilit ca de vina pentru moartea copilului de 4 ani este marca Jeep si al sau model Grand Cherokee.

probleme jeep grand cherokee 2015, incendiu jeep grand cherokee, siguranta grand cherokee, probleme tehnice jeep 2015, recall jeep grand cherokee 20105, service jeep , rezervor plastic jeep grand cherokee, probleme siguranta masini jeep

Expertii americani au spus ca in momentul cand masina a fost lovita in spate de un camion rezervorul de plastic a cedat moment cand masina a luat complet foc.

Surse prezente la fata locului au spus juratilor ca tanarul de 4 ani era inca in viata dupa accident, insa datorita unei probleme tehnice a masinii parintii nu au mai reusit sa-l scoata si a decedat.

probleme jeep grand cherokee 2015, incendiu jeep grand cherokee, siguranta grand cherokee, probleme tehnice jeep 2015, recall jeep grand cherokee 20105, service jeep , rezervor plastic jeep grand cherokee, probleme siguranta masini jeep

Jeep stia de problemele cu acest model Grand Cherokee si a rechemat in service 500.000 de modele fabricate in perioada 1993-1998, insa masina implicata in accident era construita in anul 1999 an cand Jeep a declarat ca a rezolvat problemele cu rezervorul din plastic.

Pe soselele din Romania inca circula sute de asemenea automobile Jeep Grand Cherokee fara a se remedia problema cu rezervorul buclucas.

gpl 3 ani garantie, instalatie gpl 3 ani garantie, cea mai mare garantie gpl, instalatii gpl 3 ani garantie, 36 luni garantie gpl, cea mai buna instalatie gpl, cea mai fiabila instalatie gpl, cea mai ieftina instalatie gpl, montaj gratuit gpl, consultanta gpl gratuita, instalatii italiene gpl, montaj gratis, butelie toroidala gratuita

Toate instalatiile GPL au rezervoare din otel care au o grosime minima de 5 mm, multi specialisti spunand ca rezervorul de GPL devine de fapt structura de rezistenta pentru intreaga masina pentru ca nu cedeaza in urma unui impact.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s