De ce sa alegem echiparea masinii cu o instalatie GPL in 2015? Siguranta GPL

Multa lume ne intreaba care sunt avantajele montarii unei instalatii GPL pe o masina de volum, insa si mai multa lume ne intreaba care sunt pericolele echiparii masinii cu GPL.

De fiecare data mentionam faptul ca 99% dintre masinile care circula pe soselele din Romania fie pe benzina fie diesel sunt echipate cu rezervoare din plastic, rezervoare care de cele mai multe ori in caz de accident cedeaza iar un incendiu este greu de evitat.

gpl siguranta, siguranta gaz, autogaz safety, instalatii gpl miros, probleme gpl siguranta, sisteme siguranta gpl, instalatii gpl siguranta, consum real gpl, cum arde gpl, explozie gpl, gpl inflamabil, probleme gpl, unde montez gpl, instalatiigplbucuresti, #gplbucutresti, #monteazagpl, #gplbun, #reduceregpl

Un rezervor de GPL este realizat dintr-un otel special cu o grosime reala de 3.5 mm, rezervor care este testat amplu de organizatiile de siguranta rutiera din Europa precum TUV sau Dekra inainte ca acesta sa intre in productie.

Daca este Made in EU atunci aveti garantia ca la capitolul siguranta nu sunt probleme (Atentie la rezervoarele fabricate in Turcia-tara non euro!).

Mercedes E200 NGT Natural Gas 2014, date tehnice, consum mercdes gaz, instalatii gpl bucuresti, pret gpl mercedes, unde montez gpl (7)

DE CE GPL? :

GPL este curat, nu contine apa si are o ardere completa.

Arderea GPL nu depune calamina sau alte impuritiati in camera de ardere a motorului ( avem un motor mai curat decat daca mergem pe benzina!).

GPL este mai pur decat benzina de unde si anduranta mai mare a sementilor si a cilindriilor.

-GPL si aerul nu se aprind decat daca sursa de caldura este mai mare de 500 de grade Celsius. Benzina se aprinde ( aici citim explodeaza) cand sursa de caldura ajunge la 240 de grande Celsius.

Instalatiile de GPL secventiale au mai multe sisteme de siguranta date de multivalva sau reductor fata de nici unul la sistemele clasice de injectie de benzina.

VEZI VIDEO FIFTH GEAR!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s