STAG R01 CS este primul reductor GPL cu preincalzire pentru sezonul rece

stag r01 cs, preincalzire vaporizator, stag r01 cs preincalzire, cel mai bun reductor, reducere consum benzina gpl, cum reduc consumul pe gaz?, sisteme de incalzire vaporizator, preincalzire reductor gpl, tomasetto, at09 tomasetto preincalzire, Monofuel STAG R01 CS, STAG R01 CS, reductor tomasettoPolonezii de la STAG au lansat pe piata din Europa primul reductor de gpl care are functia de preincalzire.

Aceasta functioneza in sezonul rece cand temperatura antigelului trebuie sa atinga 35 grade pentru a se face transformarea gazului din stare lichida in cea gazoasa.

Sistemul R01 CS functioneaza de fiecare data cand se porneste motorul, temperatura din reductor fiind montiorizata de sistemul electronic.

Cand afara sunt sub 20 grade celsius sistemul este actionat, iar reductorul este preincalzit cu un sisteme electric pentru a reduce timpul cand masina merge pe benzina.

stag r01 cs, preincalzire vaporizator, stag r01 cs preincalzire, cel mai bun reductor, reducere consum benzina gpl, cum reduc consumul pe gaz?, sisteme de incalzire vaporizator, preincalzire reductor gpl, tomasetto, at09 tomasetto preincalzire, Monofuel STAG R01 CS, STAG R01 CS, reductor tomasettoOficialii STAG spun ca in sezonul rece in mod normal o masina ajunge la 30 grade celsius in 200 de secunde, iar daca daca este utilizat sistemul R01 CS motorul trece pe GPL in doar 80 secunde.

Acest lucru inseamna ca masina consuma mult mai putina benzina iarna, reducerea costurilor fiind importanta.

Acum putem sa vorbim de un consum real de benzina de 0.3 litri mai mult in comparatie cu 1-2 litri benzina in mod normal.

CONTACT:

Tel:0721.910.970

sau autolatest@gmail.com.

Programul de lucru este 9.0-18.00 de luni pana sambata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.