Nu te lasa fraierit de service si comanda kitul de reparatie pentru reductoare/vaporizatoare

kit reparatie reductor tomasetto, at09 kit reparatie, at07 kit reparatie, pret kit repratie, unde cumpar kit reparatie tomasetto, reductorul nu se strica, nu inlocuiti reductoarele, probleme vaportizator tomasetto, kit reparatie vaporizator tomasetto, alasaka kit, antarctic kit reparatieNu de putin ori foarte multi clienti de GPL din Romania au avut probleme cu reductoarele/vaporizatoarele moment cand au mers la service si au anuntat un miros intepator de gaz.

Aceasta actiune este perfect normala cand apare mirosul de gpl in interiorul masinii sau cand se porneste la rece motorul, insa nu de putine ori mecanicul a cerut cel putin 600 lei clientului pentru a schimba reductorul “defect”.

In realitate acesta nu este defect ci are doar nevoie de un kit de reparatie care este extrem de ieftin si relativ usor de montat pe masina.

kit reparatie reductor tomasetto, at09 kit reparatie, at07 kit reparatie, pret kit repratie, unde cumpar kit reparatie tomasetto, reductorul nu se strica, nu inlocuiti reductoarele, probleme vaportizator tomasetto, kit reparatie vaporizator tomasetto, alasaka kit, antarctic kit reparatieProducatori precum Tomasetto Achille ofera inca pe site-ul or oficial toate kit-urile de reparatie pentru reductoarele sale precum AT09, AT07 sau Alaska sau Antarctiv, pretul de achiztie fiind undeva la maxim 20 euro fara taxe.

Mai jos atasam imagini oficiale cu principalele kit-uri de reparatie pentru reductoarele Tomasetto, cele mai raspandite in Romania.

Inocuirea garniturilor defecte din reductoare trebuie inlocuite doar intr-un service omologat RAR!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.