Instalatia STAG4 QBOX Tomasetto are 5 ani garantie

stag 4 qbox 5 ani garantie, instalatiile tomasetto stag sunt poloneze, stag made in polonia, agc made in italia, agc compact vs stag 2 polonia, agc compact electronica autronic italia, stag 200 electronica polonia, cea mai buna instalatie gpl a momentului, agc tomasetto compactProducatorul polonez STAG a anuntat ca sistemul STAG 4 QBOX are o garantie de 5 ani fara limita de km.

Instalatiile Tomasetto comercializate in Romania sunt echipate cu sisteme electronice STAG poloneze, de unde si greutatea in a spune ca o asemenea instalatie este Italiana.

Conform statisticilor una dintre cele mai fiabile instalatii GPL din lume este cea STAG 4 QBox produsa de STAG, o companie care se afla pe piata din Romania de mai bine de 15 ani.

Vezi cat costa o instalatie STAG 200 Plus sau STAG 4 Plus la numarul de tel: 0721.910.970 sau adresa autolatest@gmail.com.

 

stag 4 qbox 5 ani garantie, instalatiile tomasetto stag sunt poloneze, stag made in polonia, agc made in italia, agc compact vs stag 2 polonia, agc compact electronica autronic italia, stag 200 electronica polonia, cea mai buna instalatie gpl a momentului, agc tomasetto compact

Pretul pentru o instalatie Tomasetto este de 2.100 lei cu montaj inclus pentru un model Dacia Logan 1.4 MPI.

Pentru mai multe informatii vezi AICI!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s