Benzina si motorina pierd definitiv in fata GPL! Diferente de pret de peste 3.4 lei/litru

gpl auto 2014 monteaza gpl wordpress pret benzina aprilie 2014 conversie gpl pret instalatie gpl cea mai buna instalatie gpl tomasetto (3)De astazi in toate statiile peco din Romania benzina si motorina au un pret de achizitie care sare de 6.3 lei pe litru.

Acest lucru inseamna ca acum 50 de litri de benzina costa in medie in plus 20 lei la fiecare alimentare.Mai mult decat atat pretul unui litru de GPL a ramas constant in zona de 3.1 lei per litru, pret care face din ce in ce mai importanta conversia pe gas.

O instalatie GPL italiana Tomasetto costa incepand cu 2.200 lei cu TVA si montaj inclus, iar o instalatie GPL AGC are un pret de pornire de 2.100 lei cu TVA si montaj inclus.

Autolatest recomanda montarea unei instalatii VEZI AICI care este de factura europeana si care nu are un pret de achizitie mai mic de 2.100 lei.

gpl auto 2014 monteaza gpl wordpress pret benzina aprilie 2014 conversie gpl pret instalatie gpl cea mai buna instalatie gpl tomasetto (5)Ce este GPL?

GPL Auto este un amestec de propan si butan care respecta cerintele standardului national SR EN 589 editia in vigoare.

Este un carburant performant, mai putin poluant – emite mai putine noxe, deoarece nu contine plumb si benzen.

Cifra octanica este intre 89 si 93. 


Compoziţie / Informaţii privind componenţii ( ingredientele) GPLCompozitie:

Preparat obtinut din amestecarea fractiei C4 din instalatia de fractionare a gazelor obtinute in procesele primare cu propan. Gazele petroliere lichefiate sunt hidrocarburi lichide cu volatilitate foarte ridicata, depozitate sub presiune de vapori proprie.

Daca presiunea se destinde, evaporarea acestui produs antreneaza formarea de volume apreciabile de gaze, capabile sa formeze cu aerul amestecuri explozibile, in limitele de explozie de la 2%vol. pina la 10% vol.

UNDE MONTEZ CEA MAI BUNA INSTALATIE GPL?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s