Monteaza GPL pentru flote si primesti un discount considerabil

monteaza gpl flote, unde montez gpl cu reducere, care sunt costurile gpl flote, discount montaj gp0l flote, reduce costurile cu gpl, pret preferential flote gpl, importator, instalatii gpl bucuresti, cea mai buna instalatie gpl bucuresti, tomasetto, agc compact, zenit pro, gpl tomasetto flote, tomasetto achile flote gpl, unde montez gplMontam cu garantie pentru utilizatorii de flote auto cea mai buna instalatie GPL din Romania.

Pana in prezent am montat flote la Scoala TEO si Taxi Meridian.

Pretul unei instalatii pentru flote se negociaza in functie de numarul de masini.

Avantajul colaborarii cu noi este acela ca suntem importator exclusiv in Romania si avem trei unitati service in Bucuresti.

monteaza gpl flote, unde montez gpl cu reducere, care sunt costurile gpl flote, discount montaj gp0l flote, reduce costurile cu gpl, pret preferential flote gpl, importator, instalatii gpl bucuresti, cea mai buna instalatie gpl bucuresti, tomasetto, agc compact, zenit pro, gpl tomasetto flote, tomasetto achile flote gpl, unde montez gpl

DE CE SA MONTAM GPL PE FLOTE?

1.Pentru ca daca conduci un parc auto cunosti care sunt costurile cu alimentarea masinilor, iar o instalatie GPL garanteaza o reducere cu pana la 45% a consumului total de combustibil.

2.Pentru ca flota ta devine o flota VERDE ( masinile pe GPL polueaza mult mai putin mediul inconjurator).

stag 300 stag 300 isa stag premium tomasetto alaska arctic monteza gpl bucuresti3.Pentru ca pretul pentru un litru de GPL se situeaza undeva in jur de 3 lei, iar un litru de benzina sau motorina sare de 6.1 lei/litru.

4.Pentru ca daca ne contactezi direct pe noi putem sa intermediem achizitia de masini noi FARA A PIERDE GARANTIA MASINII!

5.Pentru ca masinile au o valoare de revanzare mai mare atunci cand ies din parc.

CONTACT:

autolatest@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s