Instalatia GPL si prostia romanilor- Mentalitati si prejudecati in decizia de a monta GPL

mituri gpl, prejudecati instalatii gpl, de ce sa montez gpl!, probleme gpl, unde montez gpl, sfaturi montaj gpl, ce instalatie alegem?, cea mai buna instalatie, monteazagpl wordpress, service gpl, consum gpl bucuresti, de unde alimentez gpl?Echipa MonteazaGPL echipeaza pe masinile din Romania unele dintre cele mai bune instalatii GPL din Europa.

Toate bune si frumoase, insa pe aceasta piata auto exista inca prejudecati care reprezinta cea mai grava problema atunci cand vorbim de echiparea unei masini cu o instalatie GPL.

Spunem acest lucru pentru ca inca exista multi romani care nu vor sa treaca peste mentalitatea invechita care reaminteste tuturor faptul ca masinile pe GPL nu sunt sigure, nu sunt estetice si de ce nu reprezinta o solutie pentru cei care nu mai au o situatie financiara care sa le permita mersul cu masina.

mituri gpl, prejudecati instalatii gpl, de ce sa montez gpl!, probleme gpl, unde montez gpl, sfaturi montaj gpl, ce instalatie alegem?, cea mai buna instalatie, monteazagpl wordpress, service gpl, consum gpl bucuresti, de unde alimentez gpl?

Aceste mituri reprezinta cea mai mare problema a celor care vor sa faca o economie de combustibil in Romania, insa care sunt sfatuiti de prieteni ca o masina cu GPL nu este o solutie in nici un fel de varianta.

Ei bine noi venim sa spunem ca aceste prejudecati creaza o falsa impresie de know-how auto, insa care la sfarsitul zilei anuleaza sansa multor soferi sa mearga cu masina cu o reducere a costurilor pentru combustibil cu pana la 45% fata de cele ale unei masini pe benzina.

mituri gpl, prejudecati instalatii gpl, de ce sa montez gpl!, probleme gpl, unde montez gpl, sfaturi montaj gpl, ce instalatie alegem?, cea mai buna instalatie, monteazagpl wordpress, service gpl, consum gpl bucuresti, de unde alimentez gpl?
De ce sa montezi GPL!

-Pentru ca un litru de GPL costa doar 2.96 lei

-Pentru ca masina are o autonomie dubla (doua rezervoare).

-Pentru ca exista masini taxi pe GPL cu peste 800.000 km si care nu au probleme

-Pentru ca o instalatie GPL secventiala 2014 este rafinata si nu aduce probleme motorului

-Pentru ca nu se pierd decat 5-8% din performantele motorului
-Pentru ca valoarea masinii creste atunci cand vrei sa o vinzi

-Pentru ca rezervorul de GPL este din otel iar cel de benzina este din plastic ( adica o masina pe GPL este mai sigura decat una pe benzina in caz de accident).

-Pentru ca instalatiile sunt agreate TUV si DEKRA Germania…..adica sunt foarte sigure

-Pentru ca o masina in flacari pe GPL NU EXPLODEAZA

-Pentru ca faci o investitie care se amortizeaza in maxim 10.000 km

-Pentru ca toti constructorii mari ofera GPL din fabrica in Europa de Vest!

-Pentru ca am montat peste 5.000 masini in Romania si mecanicul roman are o experienta mai buna chiar si decat cel din Germania!

EG2000 Gold, injectoare hana 2000, cele mai bune injectoare gpl, unde montez gpl, oferte monteazagpl wordpress, pret hana 2000, ce instalatii permit hana 2000, fiabilitatem porsche hana 2000

De ce sa nu montezi GPL!

-Daca esti o persoana cu o situatie financiara foarte buna ( adica nu conteaza daca platesti 5.86 sau 6.50 lei/litri de benzina).

-Daca mergi cu masina doar 2000-4000 km pe an

-Daca vrei sa vinzi masina imediat dupa ce montezi instalatia GPL ( nu are timp sa se amortizeze investitia).

-Sau daca esti o persoana care nu vrea sa fie “judecata” de prieteni….care by the way nu te ajuta sa-ti platesti plinul de benzina niciodata!

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km! TVA si montaj inclus!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gpl

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.