Masinile hibride cu GPL sunt mai economice decat cele diesel

gpl masini hibride, gpl honda insight, gpl toyota prius, lexus rx gpl, rx400h gpl, consum prius gpl, cea mai buna instalatie gpl masini hibrideNu de putin timp foarte multi proprietari de masini cu propulsie hibrida au efectuat o conversie pe GPL.

Acum masina care consuma in medie 7 litri in mediul urban pe benzina atinge un consum real echivalent de GPL de 3.5 litri benzina pentru fiecare 100 de km.

Asadar, echipa Monteaza GPL unul dintre cei mai buni montatori de instalatii dedicate masinilor hibride recomanda echiparea unor modele precum Honda Civic Hybrid, Honda Insight Hybridm, Lexus RX400 sau RX450 cu GPL.

gpl masini hibride, gpl honda insight, gpl toyota prius, lexus rx gpl, rx400h gpl, consum prius gpl, cea mai buna instalatie gpl masini hibride

In viata reala un client de Insight Hybrid care a montat un Zenit PRO OBD a declarat ca masina sa consuma in Bucuresti maxim 3 litri echivalent benzina pentru 100 de km in conditiile rularii intr-un trafic aglomerat.

Zenit PRO OBD este una dintre putinele instalatii GPL care are functia Stop&Start si care permite masinilor hibride sa porneasca direct pe gaz atunci cand motorul se opreste de zeci de ori la semafoare.

Un Lexus RX400 Hybrid cu Zenit PRO consuma in medie 10 litri de GPL in Bucuresti, consumul real echivalent benzinei fiind de 5 litri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s