Skoda Superb Combi 2.0 TSI GPL 2014-In Germania platesti in plus 2.600 Euro

blue for green lpg, cea mai buna instalatie gpl, cel mnai bun service gpl bucuresti, instalatii gpl germania, montaje proaste germania, monteaza gpl preturi, pret instalatie gpl germania, zenit pro dacia logan 1.4 mpi (1)Compania germana Blue For Green ne propune o conversie GPL pentru modelul Skoda Octavia TSI.

Toate bune si frumoase insa daca ne uitam la cat costa o instalatie GPL in Germania cu montaj si garantie incluse ne face sa fim fericiti ca suntem romani.

De ce?

Ei bine pentru ca o asemenea conversie costa in Germania 3.299 Euro cu toate taxele incluse, in timp ce pentru un motor cu 4 cilindri echipa Monteaza GPL Bucuresti ofera o instalatie Zenit PRO care are un pret de achizitie de maxim 700 euro cu toate taxele incluse.

blue for green lpg, cea mai buna instalatie gpl, cel mnai bun service gpl bucuresti, instalatii gpl germania, montaje proaste germania, monteaza gpl preturi, pret instalatie gpl germania, zenit pro dacia logan 1.4 mpi (6)

In Romania se poate monta un Zenit PRO cu doua reductoare Gurtner pe un motor V8 de peste 450 CP cu un cost total de 1.500 euro.

In Germania o asemenea instalatie costa peste 5.500 euro si de multi ori montajul este realizat sub standardele service-urilor din Romania.

Da este corect in Romania se monteaza GPL mai performant, mai ieftin si in multe cazuri mult mai bun calitativ decat in Germania.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s