Cum se mascheza o butelie de GPL? Instalatii GPL premium in Romania

SAMSUNG DIGITAL CAMERAPiata auto de GPL din Romania este una directionata spre montaje rapide care trebuie sa fie si ieftine.

Acest lucru nu inseamna ca masina nu functioneaza pe GPL cum trebuie, insa timpii redusi in service sunt dictati de clientul roman care doreste sa “blocheze” cat mai putin masina in service.

Exista si service-ui GPL de renume care tin de exemplu o Dacia Logan chiar si 2 zile la montaj, iar instalatia reala dureaza doar 2-3 ore.

Aceasta pierdere de timp se datoreaza serviciilor slabe oferite de marii montatori de GPL din Romania.

SAMSUNG DIGITAL CAMERAIn Europa de Vest un montaj dureaza 2-3 zile insa masina primeste si o mascare premium a buteliei de GPl. Aceasta este montata pe un cadrul special din otel cand vorbim de rezervoare toroidale exterioare.

Cand vorbim de un rezervor cilindric interior acesta este acoperit cu o structura de lemn care in cazurile masinilor premium este si capitonata cu aceelasi material de lux asemenea restului portbagajului.

Din pacate in Romania nu se monteaza instalatii GPL Premium pentru ca acestea sunt extrem de scumpe la noi in comparatie cu tarile din Europa de Vest, insa daca se monteaza o astfel de instalatie aceasta este prezentata clientului asemenea instalatiei low-cost pentru o Dacia Logan de mare serie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s