Cum se face omologarea RAR a instalatiei GPL?

Echipa Monteza GPL Bucureasti prezinta toate etapele ncesare omologarii la Registrul Auto Roman a instalatiilor GPL AGC Compct si Zenit PRO.

In primul rand orice client care a montat instalatia la noi trebuie sa faca o programare telefonica sau pe internet si ti se da o data si o ora, ce poate fi de la o zi la cateva zile.

HARTA-SEDIU-RAR-VOLUNTARITrebuie sa te prezinti acolo cu cartea de identitate a masinii si cu imputernicire/procura notariala daca nu este pe numele tau. De asemenea buletinul sau CI, permisul, RCA si talonul trebuie sa fie valide.

Procedura consta in verificarea noxelor pe ambii combustibili, verificarea seriilor buteliei si instalatiei cu cea din cartea primita de la service si trecerea acestora in cartea de identitate.

Pentru a nu avea probleme Echipa Monteaza GPL lipeste pe gamuri cele doua etichete verzi care anunta ca automobilul are instalatie GPL.

Daca acestea nu sunt atasate inginerul RAR poate sa respinga masina.

harta rarPentru a nu avea probleme la RAR service-ul care monteaza instalatia trebuie sa marcheze locatia/imobilizarea buteliei pe masina printr-o simpla linie cu un spray care sa dovedeasca faptul ca rezervorul nu a fost schimbat sau mutat de locul lui.

In termen de 90 de zile de la data instalarii, trecuta in acel carnet se face programare la RAR pentru omologare unde se verifica elementele de mai sus, prezenta unui stingator si noxele pe ambii combustibili, trecandu-se in cartea de identitate a masinii si alimentarea masinii pe GPL.

Omologoarea RAR a instalatiei GPL are un pret de 120RON, iar pentru programare trebuie sa suni la numarul

Din momentul in care intrati pe rama omologare nu dureaza mai mult de 60 minute.

Advertisements

7 thoughts on “Cum se face omologarea RAR a instalatiei GPL?

  1. stie cineva daca s-a depasit termenul de 90 zile cu mai mult de un an ba mai mult a expirat si declaratia de conformitate se mai poate omologa instalatia rar si dak da cum se mai poate face asta? vamultumesc anticipat

  2. mai trebuie schimbat talonul daca am facut omologarea instalatiei gpl si a fost trecuta in cartea de identitatee a vehicolului?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.