Chevrolet si GMC vor avea mai multe modele echipate din fabrica cu GPL

The 2013 Bi-Fuel Chevrolet Silverado HDAmericanii de la GM au anuntat ca cele mai importante marci din portofoliu vor avea o gama complet noua de motorizari care functioneaza pe GPL.

Acum fie ca vorbesti de Ford sau de GM in SUA se poate opta pentru un kit GPL sau CNG care aduce un nou sistem de injectie realizat pentru a merge pe GPL.

Anul viitor americanii doresc in schimb sa ofere o gama mult mai larga de masini echipate cu toata instalatia GPL de fabrica, instalatie care este de multe ori mai ieftina si care nu aduce pierderea garantieie masinii.

Masinile vizate sunt modelele pick-up din gama Silverado si GMC care au motoare pe benzina in configuratie V8.

O premiera se gaseste la van-ul Express care este destinat utilizarii preponderent in mediul urban si care este echipat cu motoare pe benzina V6.

The 2013 Bi-Fuel Chevrolet Silverado HD

Advertisements

2 thoughts on “Chevrolet si GMC vor avea mai multe modele echipate din fabrica cu GPL

  1. far cu cat pui un stag 4 cu toto de 52 pe un logan ?sare de 2000 lei ca aia de la cangaz pun cu 1600 cu cilindric de 40-60 l la alegere de 42 si 1700 cu toro de 600×220.a zis baietzii de acolo ca si voi cumparati de la ei turcisme si o ardeti nasol ca nu puneti turcisme maram

    • Din fericire noi nu montam instalatii Made in Turkey! Singura componenta care este realizata in Turcia este rezervorul de GPL, rezervor care este la toti montatorii de GPL fabricat in Turcia.

      Calculatoarele AGC Compact si AGZ Zenit sunt realizate in Italia de Autronic iar reductorul tot in Italia. Pana si cablajele sunt fabricate in Italia.Multivalva este OMB sau Tomasetto tot Italia!

      Si fie vorba corecta calculatoarele STAG sunt produse in Polonia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s