Este avantajoasa instalatia GPL? Unde montez cea mai buna instalatie GPL in Bucuresti?

agc zenit pro, best in romania, brc fabricat in italia, brc sediu buzau, cea mai buna instalatie gpl, cum sa reduc consumul la masina, discount, discount instalatie gpl, fiabilitate instalatie gpl compact, fratelli fabricat in turcia, gpl dacia logan 0.9 tce, importator brc buzau, instalatie gpl fabricata in italia, instalatie gpl senit prot obd 2013, logan 0.9 tce pe gaz, milano fabricat in turcia, montaj logan 0.9 tce, multivalva omd, multivalva tomasetto, oferta zenit pro obd 2800 ron, oferte instalatie gpl, ofertea monteazagplbucuresti 2013, performante gpl motoare tce dacia renault, probleme milano, programare montaj gpl, reduce consumul cu 40%, reducere, reductor arctic, reductor gurtner, stag 300, stag premium, tomasettoDe fiecare data cand incercam sa efectuam o conversie GPL am fost intrebati daca este rentabil, este fiabil si de ce nu se merita sa achizitionam o astfel de instalatie pe masina proprie.

Domnilor este CRIZA si pretul benzina o sa creasca din nou!

In contextul crizei economice globale care a ridicat foarte mult preturile carburantilor, instalatia GPL pare a fi o modalitate prin care se pot reduce costurile de exploatare ale masinii. Totusi, inainte de toate, fiecare potential client ar trebui sa cunoasca ce implica acest tip de alimentare alternativa.

De la bun inceput trebuie spus ca instalarea unui sistem de alimentare cu GPL este o solutie adecvata mai ales pentru autoturismele care circula preponderent in mediul urban si depasesc un rulaj mediu anual de circa 15.000 km.

agc zenit pro, best in romania, brc fabricat in italia, brc sediu buzau, cea mai buna instalatie gpl, cum sa reduc consumul la masina, discount, discount instalatie gpl, fiabilitate instalatie gpl compact, fratelli fabricat in turcia, gpl dacia logan 0.9 tce, importator brc buzau, instalatie gpl fabricata in italia, instalatie gpl senit prot obd 2013, logan 0.9 tce pe gaz, milano fabricat in turcia, montaj logan 0.9 tce, multivalva omd, multivalva tomasetto, oferta zenit pro obd 2800 ron, oferte instalatie gpl, ofertea monteazagplbucuresti 2013, performante gpl motoare tce dacia renault, probleme milano, programare montaj gpl, reduce consumul cu 40%, reducere, reductor arctic, reductor gurtner, stag 300, stag premium, tomasettoCei care si-au montat o astfel de instalatie mentioneaza ca au reusit reducerea costurilor de exploatare per km cu aproximativ 40-50%, asta comparativ cu sistemele de alimentare clasice pe benzina ori motorina.

S-a demonstrat ca alimentarea cu GPL nu prezinta riscuri majore in exploatare, aceasta fiind in anumite situatii mai rezistenta la solicitari comparativ cu sistemele clasice.

Prin urmare rezervoarele sunt fabricate din otel special si sunt fixate pe suporti dimensionati pentru a garanta o buna stabilitate in situatia unor accelerari ori franari burste.

agc zenit pro, best in romania, brc fabricat in italia, brc sediu buzau, cea mai buna instalatie gpl, cum sa reduc consumul la masina, discount, discount instalatie gpl, fiabilitate instalatie gpl compact, fratelli fabricat in turcia, gpl dacia logan 0.9 tce, importator brc buzau, instalatie gpl fabricata in italia, instalatie gpl senit prot obd 2013, logan 0.9 tce pe gaz, milano fabricat in turcia, montaj logan 0.9 tce, multivalva omd, multivalva tomasetto, oferta zenit pro obd 2800 ron, oferte instalatie gpl, ofertea monteazagplbucuresti 2013, performante gpl motoare tce dacia renault, probleme milano, programare montaj gpl, reduce consumul cu 40%, reducere, reductor arctic, reductor gurtner, stag 300, stag premium, tomasettoConstructorii mai afirma ca aceste rezervoare de GPL sunt de pana la 20 de ori mai rezistente la strapungeri comparativ cu cele pentru carburantii clasici.

Astfel recipientele dispun de un dispozitiv care nu permite umplerea lor peste capacitatea de 80%, pentru a permite dilatarea gazului in situatia unor temperaturi ridicate.

In plus, in cazul unui eveniment rutier riscul de explozie este minim deoarece rezervorul GPL montat pe autoturism beneficiaza de sistem electric de inchidere a gazului in trei punct.

 

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km! TVA si montaj inclus!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gpl

Advertisements

2 thoughts on “Este avantajoasa instalatia GPL? Unde montez cea mai buna instalatie GPL in Bucuresti?

  1. Am vazut o masina pe gpl arzand, desi toti isi dadeau cu parerea ca o sa explodeze, nu -sa intamplat nimic special. Cand focul a ajuns la rezervorul gpl s-a seschis valva si a aruncat gazul afara. evident gazul s-a aprins si a ars tot, vreo 30 minute. dar nu a explodat, noroc ca era gol rezervorul de benzina, ala ar fi explodat sigur.

    • Masinile cu GPL nu explodeaza pentru ca GPL-ul nu explodeaza! Compozita sa permite doar arderea ce-i drept intr-un timp scurt! Exact de aceea noi si RAR recomandam lipirea stiker-eleor cu GPL pe parbriz si luneta, pentru a vedea pompierii si a se ferii de gura de alimentare cu gaz pe unde multivalva arunca controla combustibilul cand masina este in flacari! In mod normal un rezervor este evacuat de multivalva in trei secunde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.